OBS! Välkommen till vårt DIGITALA ÅRSMÖTE

18 Maj klockan 18:00

Årsmötet kommer att ske digitalt via Zoom, en tjänst för digitala möten.
Zoom kan användas via dator, platta eller mobil.

Anmälan till autismvarmland@gmail.com

 

Välkommen till Autism- och Aspergerföreningen Värmland

Föreningen är till för dig i Värmlands län som har intresse av autism­­spektrum­­tillstånd.

Vi arbetar för att stödja föreningens medlemmar och för att påverka samhället så att alla med något autism­­spektrum­­tillstånd - som autism, Aspergers syndrom eller autism­­liknande tillstånd - tillförsäkras så god livskvalitet som möjligt. Samtidigt som vi har kul!

Vi är ungefär 650 medlemmar, däribland personer med egen autism­spektrum­diagnos, anhöriga och personer som i sitt arbete kommer i kontakt med anhöriga och personer med egen diagnos.

Ju fler aktiva medlemmar vi är desto mer kan vi uträtta och desto lättare blir förenings­arbetet för var enskild aktiv medlem!

Läs mer om vad vi i föreningen gör under Om oss. Föreslå vad vi skall göra genom att kontakta oss.

Välkommen

Kalender

  Nyheter

     Vi finns på facebook

    

   Årets Pusselbit i Värmland

   På årsmötet i mars/april delar vi ut utmärkelsen Årets pusselbit i Värmland till en enskild person och/eller en verksamhet i länet som gör eller har gjort något positivt för vår målgrupp. Vi tar emot nomineringar under hela året. Vill du nominera någon? Skicka ett mejl till autismvarmland@gmail.com

   Världsautismdagen 2 april

   Världsautismdagens internationella logotyp FN har utlyst den 2 april varje år till Världs­autism­dagen. Ge förslag på vad vi i Värmland kan göra för att upp­märk­samma den inom föreningen och i vårt närsamhälle!
    

   Samarbeten

   I vårt förenings­arbete samarbetar vi med Studieförbundet Vuxenskolan då vi arrangerar kurser och föreläsningar och med Funktionsrätt Värmland i en del handikappolitiska frågor.

                 Studieförbundet Vuxenskolan