AST-Gemenskap Norrköping

Varje måndag under termin har vi AST-Gemenskap i Norrköping.
 
Vi träffas i en mötesplats på Sankt Persgatan 134 varje måndag klockan 18.00 under termin, sen håller vi på i två timmar. Ibland träffas vi på ett ställe direkt ex. v. stan, eller att vi går iväg från mötesplatsen till platsen. Ibland kommer vi att träffas i Thapperska som ligger vid Vrinneviskogen ex. v. då vi ska se film eller behöver tillgång till annan utrustning där.  
 
För mer information om datum, program och anmälan, se information i kalendern en bit ner på första sidan.
 
Träffarna är avsedda för personer med funktionsnedsättning inom autismspektrumtillstånd och som är över 18 år. Behöver du personal med dig, assistent eller någon annan som kan ge dig stöd, så är dessa givetvis också välkomna.
 
Anmälan:
Till våra träffar är det obligatorisk anmälan som gäller, detta för att kunna beräkna fika samt anmäla hur många det blir om vi ska göra någon aktivitet utanför lokalen.
Ibland finns det ett sista anmälningsdatum vilket då anges under den aktuella träffen i kalendern. Står det inget datum går det bra att anmäla sig så sent som på eftermiddagen aktuell träffdag.
 
Har du aldrig varit på våra träffar, så ska du veta att det är bara att komma och testa om dessa träffar kan vara något för dig.
 
Välkommen!