AST-Gemenskap Linköping

I Linköping har vi regelbundet AST-Gemenskapsträffar på Fontänen, Västra vägen 32.
Vi brukar ses två gånger per månad.
 
Vi har alltid ett program oavsett om vi är på Fontänen eller går ut på stan på någon aktivitet.
För mer information om datum och program, se information i kalendern som finns en bit ner på förstasidan eller bland rubrikerna i toppen av hemsidan.
 
Alla som har en funktionsnedsättning inom autismspektrumtillstånd och är över 18 år är välkomna. Behöver du hjälp av assistent eller personal, så är de givetvis också välkomna.
Det kostar inget på våra träffar, utan våra medlemmar (inkl ev medföljande person) bjuds på den förtäring som finns. Föreningen betalar också aktiviteterna om inget annat anges vid specifik aktivitet. 
 
Anmälan:
Till våra träffar är det obligatorisk anmälan som gäller, detta för att kunna beräkna fika samt anmäla hur många det blir om vi ska göra någon aktivitet utanför lokalen.
Ibland finns det ett sista anmälningsdatum vilket då anges under den aktuella träffen i kalendern. Till träffarna i Linköping är det sista anmälan senast på onsdagen innan träffen om inget annat anges..
  
Har du aldrig varit på våra träffar, så ska du veta att det är bara att komma och testa, om dessa träffar kan vara något för dig.
 
Välkommen!