Lägerdag i Degerfors

 Lördag 27 juni kl. 10.00 - och framåt

En dag för alla åldrar, då vi ses och åker dressin tillsammans. Vi åker dressin mellan Ängebäck (Degerfors) till Håkanbol (Löfbergs Handelsmuseum). Sträckan är ca 7,5 km och tar tur och retur ca 2-3 timmar.

Några kilometer söder om Håkanbol vid Stormossen, finns en fin vildmarksrastplats, Mosstorp, där vi kan ta en paus för att sedan åka vidare. Där finns det badmöjligheter och fritt fiske i sjön Däveln.

Det finns 15 st enkeldressiner (där en trampar och en är passagerare) och 10 st tandemdressiner (där två trampar och en är passagerare). Vi behöver veta i god tid hur många som är intresserade, så vi kan boka dressiner. Därför är sista anmälningsdag redan den 13 juni.

OBS! Hundar eller andra husdjur får ej medföras. Medtag cykelhjälm till barnen. Barn under 7 år ska inte sitta själva på passagerarbänken. Spädbarn som sitter i barnstol får ej åka med. Föreningen subventionerar priset med halva hyran för dressinerna.

Kostnaden ligger på 400 kr/dag eller enkeldressin 60 kr/h eller tandemdressin 80 kr/h.  Väder och ork får avgöra om vi kör hela vägen till Håkanbol eller om vi vänder tidigare. Var och en tar med sig matsäck för hela dagen. Fika finns att köpa i Håkanbol. Mer info finns här: Dressin i Degerfors

Medtag kläder för väder, badkläder, eget fika och matsäck/ pengar till mat.

Anmälan görs till orebro@autism.se, senast den 13/6.

Ansvarig: Lotta Johansson tel 070-639 74 30.