Lägerdag i Degerfors

 Lördag 27 juni kl. 10.00 - och framåt

En dag för alla åldrar, då vi ses och åker dressin tillsammans. Vi åker dressin mellan Ängebäck (Degerfors) till Håkanbol (Tyvärr är Löfbergs Handelsmuseum stängt). Sträckan är ca 7,5 km och tar tur och retur ca 2-3 timmar.

Några kilometer söder om Håkanbol vid Stormossen, finns en fin vildmarksrastplats, Mosstorp, där vi kan ta en paus för att sedan åka vidare. Där finns det badmöjligheter och fritt fiske i sjön Däveln.

Vi har bokat 5 st enkeldressiner (där en trampar och en är passagerare) och 5 st tandemdressiner (där två trampar och en är passagerare). Vi behöver veta i god tid hur många som är intresserade, så vi kan boka dressiner. Därför är sista anmälningsdag redan den 13 juni.

OBS! Hundar eller andra husdjur får ej medföras. Medtag cykelhjälm till barnen. Barn under 7 år ska inte sitta själva på passagerarbänken. Spädbarn som sitter i barnstol får ej åka med. Föreningen subventionerar priset med halva hyran för dressinerna.

Föreningen bjuder sina medlemmar på halva kostnaden för dressinen.
Kostnaden ligger på 400 kr/dag/dressin samt enkeldressin 60 kr/h eller tandemdressin 80 kr/h. 

Väder och ork får avgöra om vi kör hela vägen till Håkanbol eller om vi vänder tidigare. Var och en tar med sig matsäck för hela dagen, kläder efter väder och eventuellt fiskeprylar om ni vill prova att fiska. Fiskekort behövs inte. Du anmäler dig till orebro@autism.se senast den 13 juni, därefter måste vi avboka de dressiner vi inte vill använda.

Mer info finns här: Dressin i Degerfors

Ansvarig: Maria Jacot