Familjeläger

Nu går det bra att anmäla sig till förbundets familjeläger på Falsterbo kursgård, sommaren 2019!

 

Varmt välkomna att njuta av sommar, semester och samvaro, dela glädje samt delta i aktiviteter under våra populära familjeläger på Falsterbo kursgård sommaren 2019!

 

Falsterbo kursgård är belägen nära havet i Höllviken i södra Skåne. Det är nära till fin natur och spännande utflyktsmål. På lägergården finns uppvärmd bassäng. Vi ordnar aktiviteter och utflykter. Mat och logi ingår i priset.

 

Allmän information: På lägren har vi ledare som varje dag ordnar utflykter och aktiviteter där det är frivilligt att delta och där det alltid finns med en ledare. Alla aktiviteter är inte planerade ännu då vi försöker anpassa efter deltagarnas intressen men det kommer bland annat finnas möjlighet att cykla dressin, delta i aktivitet med hundar, utelek och grilla korv en kväll. Det finns även en samlingslokal för bland annat pyssel och lego. Några få aktiviteter är till självkostnadspris och nästan alla aktiviteter är till för hela familjen.  Om man saknar bil finns det möjlighet att åka med lägrets minibuss till självkostnadspris i samband med utflykter.

 

Vi kommer att ha följande lägerveckor:

 

Läger 1

Vecka 26, söndag 23 – lördag 29 juni. Läger för barn till och med 12 år med Aspergers syndrom/högfungerande autism. Du är välkommen med din familj.

 

Läger 2

Vecka 27, söndag 30 juni – lördag 6 juli. Läger för barn och ungdomar till och med 15 år med autism, förtur för barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning. Du är välkommen med din familj.

 

Läger 3

Vecka 32, söndag 4 – lördag 10 augusti. Läger för barn och ungdomar 13-18 år med Aspergers syndrom/högfungerande autism. Du är välkommen med din familj.

 

För att vara med på lägren krävs att man är medlem i Autism- och Aspergerförbundet.

 

Priser

Förälder/närstående

(från 18 år): 3300:-

 

Person med autism/Aspergers

syndrom 12 år och äldre: 2000:-

 

Person med autism/Aspergers

syndrom under 12 år: 1700:-

 

Syskon 12-17 år: 2300:-

 

Syskon under 12 år: 1700:-      

 

Sista anmälningsdag: 20 januari 2019

Här hittar du information om hur du anmäler: Familjeläger sommaren 2019